ГЕРБ ще влезе в парламентарната зала и няма да подкрепи правителството

...
ГЕРБ ще влезе в парламентарната зала и няма да подкрепи правителството
Коментари Харесай

Борисов: Няма да подкрепим нито това правителство, нито служебен кабинет

ГЕРБ ще влезе в парламентарната зала и няма да поддържа държавното управление на " ИТН ". Ще влезем и ще гласуваме срещу, тъй като каквото и да създадем, ще кажат, че и ние сме отговорни. От ГЕРБ желаеме да сме разнообразни от всички и няма да участваме в нищо.Това съобщи водачът на ГЕРБ по време на жива връзка в обществените мрежи. От ГЕРБ ще създадат и разширена комисия с депутати, която ще се събере на следващия ден.

Борисов насочи рецензии към служебното държавно управление, както и към договарящите партии. „ Румен Радев ще падне със служебното държавно управление. Провалът на служебното държавно управление е застрашителен. Радев направи по този начин, че страната да изпадне в безпорядък. Станислав Трифонов и той заприказва за безпорядък, аз го предупреждавах. В същото време Коронавирус вълната седи, в целия свят почват някаква дейности, а ние седим. А бежанските вълни в момента са големи, натискът е голям, а Министерство на вътрешните работи се занимава да върви при на кмета жена му, да я тормози, с цел да го издаде “, безапелационен бе той. 
 Борисов: Няма значение кой е претендентът за министър председател, а че Слави Трифонов не пое отговорност (ВИДЕО) Борисов: Няма значение кой е претендентът за министър председател, а че Слави Трифонов не пое отговорност (ВИДЕО)
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети Фестивала на етносите и багрите в Котел и разяснява последните значими политически събития в странат...

„ Министърът на финансите има доста работа, би трябвало с шефа на данъчните да правят други неща. По-точно да лъжат хората, че са нараснали приходите в бюджета, а те взели парите за „ Хемус ”. Те ги отделили, с цел да демонстрират, че нараснали приходите - безспорна неистина.. Те сега стопират ДДС-то, не го изплащат на фирмите. Така на пръв взор наподобява, че в страната има пари, а в действителност това са непознати пари, които след това ще изплащат. Василев се оказва, както споделят неговите съдуржници, е доста интелигентен лъжец, шарлатанин. Не знам какво му харесаха от новия парламент. Киро Язовиро, както ние го назоваваме, сподели, че източваме язовири, появи се до един и повече нищо не сподели. Днес отново е споделил някакви нелепости, че спрял потоци от пари към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Към нас не е имало потоци. Това, което вършим, е, тъй като ми стана мъчително за хората. Няма място, където да е имало повреда и ние да не сме опитвали да я изправим “, добави Борисов.

„ Те в този момент би трябвало бързо да крадат. Аз по тази причина по никакъв метод не желая ГЕРБ да взе участие в каквото и да било, обвързвано с тези хора. Утре групирам изпълнителната комисия. Няма да подкрепим нито това държавно управление, нито длъжностен кабинет. За мен и последната заблуда, че партиите ще се схванат, изчезна. На предните избори имаше заблуда, че и без ГЕРБ може да се сформира държавно управление. Сега всички по този начин се изпокараха, че и след нови избори, с никой не може да се направи държавно управление. Ще се похарчат още 100 млн. лева Това е нелепост. Сега при едни нови избори няма да има илюзии, ще знаем, че харчат едни пари. Румен Радев е главният провинен за това. Христо Иванов няма никакво достолепие да отиде в този момент на диалози. Корнелия няма потребен ход, с изключение на да поддържа. Наша отговорност – не ”, това предвижда Борисов.

Лидерът на ГЕРБ упрекна президента, че е ходил на опера, вместо да е измежду хората. Изпълнителната комисия на ГЕРБ подари 100 000 лева за коригиране на вредите в село Губеш, община Годеч. Торнадо остави поданици на селото без покриви над главите им и без ток в средата на юли. Днес Борисов дойде в селото, с цел да ревизира по какъв начин протича ремонтът на къщите.

 Борисов: Далавераджии, желаят единствено постове. Другите купуваха гласове крепко, ние без нищо имаме колкото тях Борисов: Далавераджии, желаят единствено постове. Другите купуваха гласове крепко, ние без нищо имаме колкото тях
" Това, което го говорехме преди две седмици, през днешния ден го чухме в Народното събрание. Че са далавераджии и желаят единствено постове. Още преди 2 седмици м...

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР